Jeg har godt nok omtalt disse boller før, men ville ikke lige snyde jer fra billede og den korrekte opskrift.
Disse boller blev sat igang kl 1.30 i nat. lige inden jeg vraltede i seng. Det tog 2 min at lave selve dejen, og så skulle den bare på køl.
Til 9 morgenstykker.
25-30 g Gær
500g Lunken vand
1 stor tsk honning
1 tsk Salt
4 spsk Olivenolie
ca 600 g Hvedemel
* Gær og vand røres ud i hinanden.
* Honning, salt og olie blandes i, til honningen er smeltet.
*Hvedemel tilsættes til at dejen har svært ved at blive rørt rundt med en grydeske. Sørg for at dejen er ensartet.
*Film skålen, og sæt den på køl.
* Om morgenen tændes ovnen på 200grader (varmluft). Bagepapir på bagepladen.
* Tag to skeer og tag noget af dejen op og læg bollen på bagepladen.
* Dryp lidt vand på hver bolle, og drys evt. med sesam, birkes, müsli eller noget helt andet.
* Bag dem i ca 20-25 min. Til de lyder hule.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du brugte et par minutter , på at kommentere på mine indlæg :o)