Det her er så mit allerførste indlæg på bloggen, så spændingen er stor, om det vil lykkes for mig, at få det til at se ud som jeg gerne vil. Jeg har altid været en klovn til det med hjemmesider, og det her det lugter da lidt af fisk :o)
For at jeg kunne komme hurtig i gang her til aften, med at lave bloggen, skulle maden være hurtig overstået. Så jeg tog lidt kyllingetern med hjem og noget frisk pasta, og så måtte jeg jo finde ud af et eller andet med tøm skabet.
Jeg synes faktisk at resultatet blev ret godt.
Desværre glemte jeg at tage et billede, men Rom blev jo ikke bygget på en dag..- Så billedet må I tænke jer til.. :o)
Here we go
Til 4 pers.
500g kyllingetern
4 spsk sur/sød chili (Jeg brugte SantaMarias)
4 alm gulerødder (skåret i ½ m tykke skiver på skrå)
½ rød peberfrugt Skåret i tynde strimler.
4 dl ostesauce ( havde lige en sjat moneysauce)
1 spsk tørret basilikum
salt/peber
1 spsk paprika
400g frisk pastabånd.
4 spsk Olivenolie til pastavandet.
* Tag en stor gryde med vand(4 liters gryde)Fyld den 3/4 op og bring den i kog med olivenolie og 2 spsk salt.
* Mens vandet kommer i kog svitser du kyllingen af på panden. til at det er gennemstegt.
* Når kødet er gennemstegt tilsætter du sur/sød chili og ostesaucen på kyllingen,det hele varmes igennem.
* Når vandet koger tilsætter du pastaen i vandet. (Følg kogevejl. på pastapakken. (Frisk pasta skal kun have et par min.)
* Lige efter tilsætter du gulerødder og peberfrugter på panden og blander det sammen med kyllingen og tilsætter paprika og basilikum.
* Smag til med salt og peber.
Jeg kan bedst lide at der er lidt bid tilbage i gulerødderne, Så jeg lader dem kun koge med i retten et par minutter. men er du i tviv så fang evt. en og bid i den for at se om den er ved at have din favorit konsistens., Når gulerødderne er færdige er det spisetid :o)
Jeg serverede lidt brød til som jeg havde varmet i ovnen.
mandag den 8. februar 2010
Abonner på:
Opslag (Atom)