I denne weekend har vi ungerne. De ELSKER Pizza, så i aften skal vi have pizza på børnenes vilkår, nemlig med Pepperoni, skinke, coctailspølser og ost :o) Og i dag skal den så være hjemmelavet, for den lille Pizzapucher der ligger lige i nærheden, er ikke værd at råbe hurra for, og hvis vi skal ind til byen, ja så er de halvkolde inden vi når hjem :o(..
Men min pizzabund svare til enten to runde pizza'er eller en hel bradepande
250g Hvedemel el italiensk pizzamel
+ lidt til bordet.
15g Gær
1 tsk Sukker
½ tsk Salt
1 spsk Olivenolie
+ til pensling
1½ dl Lunken vand
*Sigt mel, sukker, salt ned i en skål.
*Rør vand olie, og gær sammen
* Lav et hul i melet, og hæl vandet ned i og ælt dejen blød og smidig i ca 5-10 min.
* pensl dejen med olie, film den og sæt den på køl.
Tomatsauce
1 ds Hakket flåede tomat
1 ds tomatkoncentrat
1 spsk tørret origano eller basilikum
2 fed finthakket hvidløg.
* De hakkede tomater drænes for noget af saften, gennem en sigte.
* Det hele blandes sammen, og stilles på køl så det kan stå og trække, mens dejen hæver.
Toppings
1 pk friske coktailspølser delt på langs
1 pk pepporoni
1 pk skinkestrimler
1 pk mozzarella ost
*Forvarm ovnen til 220grader, Pensl bagepladen ( Hvis du laver to runde pizzabunde, skal du bruge to plader)
* Ælt dejen i ca 1 min på meldrysset bord. Rul dejen ud så den passer til pladen.
* Læg tomatfyldet på bunden, lad kanten være fri, Penl kanten med olivenolie.
* Bag bunden i ca 7-8 min
* Læg osten over og derefter fyldet på bunden i denne rækkefølge, da osten så ikke bliver hård og kedelig.
* bag pizzaen yderligere 7-10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du brugte et par minutter , på at kommentere på mine indlæg :o)